национална изложба скулптура СБХ 2009 венцислав Занков "имало едно време" бронз размери variable 2002-2008
zankov
16.1.2010 г.

Previous page 2 of 4 Next

IMG_1595 IMG_1596 IMG_1597
IMG_1595.jpg IMG_1596.jpg IMG_1597.jpg
IMG_1598 IMG_1599 IMG_1600
IMG_1598.jpg IMG_1599.jpg IMG_1600.jpg